TEOG ÖNCESİ BOWLİNG HEYECANI

TEOG ÖNCESİ BOWLİNG HEYECANI

14 Kasım 2015 Cumartesi günü, 8. Sınıf öğrencilerimizin okulumuzdaki akademik kurs çalışmalarından sonra Korupark AVM Bowling Salonuna gidildi.

8. sınıf öğrencilerimizi, ders yoğunluğu ve sınav stresinden biraz olsun uzaklaştırıp, onların moral ve motivasyonunu artırmak ve hep birlikte keyifli zaman geçirmeleri için "Bowling" oynandı. Beden Eğitimi Öğretmenleri Fatih ŞENEL ve Nigar TOPCU' nun düzenlediği bu etkinlik çok büyük bir katılımla gerçekleşti.

Beden Eğitimi Zümresinin geçen yıl ilk defa yaptığı bu etkinliğin bundan sonra ki yıllarda da       " SINAV BOWLİNGİ " olarak devam etmesi ve gelenekselleşmesi kararı alındı. Öğrencilerin çok eğlenceli ve keyifli zaman geçirdikleri gözlendi.

Beden Eğitimi Zümre Başkanı Murat YEŞERDİR ve ekibinde yer alan tüm öğretmen arkadaşlar,  " bütün sınıfların yıl içerisinde ki etkinliklerinin artarak devam etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, öğrencilerimizi eğlenceli etkinliklerle buluşturup sınav stresinden uzak tutmak öncelikli amacımızdır " diyerek şimdiden tüm öğrencilerimize bol şanslar dilediler.


20.11.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.