TADI DAMAKLARDA KALDI

TADI DAMAKLARDA KALDI

Öğrencilerimiz, “Unutulmaz Film Müzikleri Gecesi”nde izleyicileri büyülediler.
Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arabacı, kurum yöneticileri ile veliler katıldı.
Müzik öğretmenlerimiz Aslı Koralp ve Bahadır Sevik yönetimde 
yabancı ve Yeşilçam filmlerinin unutulmaz film müziklerini seslendiren koromuz, anne babalarına nostalji rüzgarları estirdiler.
60-70’li yılların efsane grubu Beyaz Kelebekler’in ilk kadın solisti Ülkü Sarpkan, seslendirdiği parçalarla bir kez daha gönüllerde taht kurdu.
Yeşilçam ve beyaz perde denilince Hababam hiç unutulur mu?.. Mahmur Hoca, Hafize Ana, İnek Şaban, Damat Ferit, Güdük Necmi, Badi Ekrem, Hayta İsmail ve niceleri… 
O efsanelerden Hayta İsmail (Ahmet Arıman) geceye renk katanlar arasındaydı. Sanatçının, Hababam Korosu’nun mezuniyet gecesinde söylediği parçaları seslendirmesiyle salonda coşku doruğa ulaştı. 
ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arabacı,  nostalji gecesine katılan Türk sinemasının efsane jönlerinden Eşref Kolçak, birçok dizi ve filmlerde rol alan Bursalı sanatçı İbrahim Çelikkol, solist Ülkü Sarpkan ve Ahmet Arıman’a plaket ve çiçek verdi.

28.05.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.