SORUMLULUKLARIMIN FARKINDAYIM

Rehber öğretmenimiz Yeşim ÇORUH GÜLER, Anasınıfı,1 ve 2.sınıf öğrencilerine yönelik yaptığı eğitimde, Sorumluluk duygusu gelişmiş, kendi kararlarını verebilen, bağımsız davranabilen, başkalarının haklarına saygılı, değer yargılarını gözeten, kendi davranışının sonuçlarına sahip çıkabilen, üretken, donanımlı bireyler yetiştirmek ve onların bunu yapabilme becerilerine rehberlik etmek amacıyla çocuklarımızın yaşına, cinsiyetine ve kişisel özelliklerine uygun görevleri yerine getirmesi, gelişim düzeyine uygun olarak yüklendiği sorumlulukları yaşama geçirmelerine yardımcı olacak rehberlik etkinlikleri uyguladı.    Öğrencilerimizin evde, okulda ve sokakta alabileceği sorumlulukların neler olabileceği, sorumluluklarımızı yerine getirmemizin toplumsal yaşamdaki rolünü paylaştı.

Velilerimize yönelik olarak ta "Sorumluluk Bilinci Kazandırmada Anne ve Babanın Rolü "isimli bilgilendirme bülteni gönderilmiştir.

21.12.2017