SORUMLULUKLARIMI BİLİYORUM

Rehber öğretmenimiz Yeşim Çoruh Güler sorumluluk duygusu gelişmiş, kendi kararlarını verebilen, başkalarının haklarına saygılı, kendi davranışının sonuçlarına sahip çıkabilen bireyler yetiştirmek ve onların bunu yapabilme becerilerine rehberlik etmek amacıyla , Anasınıfı, öğrencilerine yönelik yaptığı eğitimde,  çocuklarımızın yaşına, cinsiyetine ve kişisel özelliklerine uygun görevleri yerine getirmesi, gelişim düzeyine uygun olarak yüklendiği sorumlulukları yaşama geçirmelerine yardımcı olacak rehberlik etkinliği uyguladı. Öğrencilerimizin evde, okulda ve sokakta alabileceği sorumlulukların neler olabileceği, sorumluluklarımızı yerine getirmemizin toplumsal yaşamdaki rolünü somut örneklerle paylaştı.

12.11.2020