SEVGİ DOLU ŞİİRLERDE SONUÇLAR BELLİ OLDU

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz 3 Mart Eğitim Kurumları Yazın Yarışması'nda dereceye girenler belli oldu. Aralık ayında başvuruların alınmaya başlandığı Yazın Yarışması'na öğrenciler konusu "Sevgi" olan şiirleriyle katılım sağladılar. 21 Mart Dünya Şiir Günü'nde sonuçları açıklanan yarışmada birinciliği 7. sınıf öğrencisi Gökçe Nil Kuşku elde etti. İkinciliği 5. sınıf öğrencisi Mert Akkuş, üçüncülüğü 5. sınıflardan Deniz Ceylan'ın elde ettiği yarışmada 4. sınıf öğrencisi İnci Ecem Koçak, Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Öğrencilerin emekleri sonucu ortaya çıkarılan şiirler 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu ve 3 Mart Ulviye Ziya Özer Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan seçici kurul tarafından belirlendi. Derece alan yarışmacılar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Barış ve huzur dolu bir dünya için şiirin iyileştirici gücünden daha fazla yararlanmak temennisiyle şiir yarışmasında dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyor ve hepsine teşekkür ediyoruz.

Şiir iyileştirir, şiir birleştirir; şiirle kalın...

25.03.2024