"SENİN PENCERENDEN BURSA" RESİM YARIŞMASI

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "SENİN PENCERENDEN BURSA" adlı kısa film ve resim yarışmasının ödül töreni 6 Nisan 2016 Çarşamba günü Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevinde gerçekleşti.

Okulumuzdan 7/A sınıfı öğrencisi Duygu DUŞ /3.lük, İrem Nur BAYDAR mansiyon, Göksu BİREN/mansiyon ödüllerini alırken Burak ŞENGÜL, Dilara BAYRAM ve Ece GÜLERYÜZ adlı öğrencilerimiz katılım sertifikalarını adılar. Nilüfer Belediyesi derece alan öğrencileri değişik oranlarda para ile ödüllendirdi.

Yarışmaya katılan tüm eserler Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi'nde sergilenmektedir.

Eserlerde kuru boya, keçeli kalem boya, akrilik boya teknikleri ile hayal güçlerini Bursa'mızın çeşitli güzellikleriyle taçlandıran öğrencilerimiz özgüven ve yaratıcılıklarıyla okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Öğrencilerimize ve görsel sanatlar öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

08.04.2016