SCİENCE EXPO BİLİM FUARI- BİLİM KEŞİF YOLCULUĞU

SCİENCE EXPO BİLİM FUARI- BİLİM KEŞİF YOLCULUĞU

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Science Expo Bilim Fuarı TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde 9 - 12 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenmektedir. Bilim fuarında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin bilimi keşfetmeleri ve farklı teknolojik gelişmeleri deneyimlemek amacıyla birçok farklı atölye düzenlendi.

Özel 3 Mart Ortaokulu sosyal etkinlik kulüplerinden STEM, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Robotik kulübü öğrencileri ile Science Expo Bilim Fuarında ki farklı atölyelere katılarak, bilim ve teknoloji ile ilgili birçok farklı bilgi öğrendiler.

Öğrencilerimiz "Elektro Kalp", "Nabız Algılama Devresi", "Akıllı Gece Lambası", "Maket Uçak", "LED Roket", "Mobil Programlama", "Kutup Işıkları"," Adını Kodla" ve "LED Bayrak" atölyelerine katıldılar.

Katıldıkları atölyelerde öğrencilerimiz STEM eğitiminin ayaklarını oluşturan bilim, teknoloji, mühendislik ve matematiği katıldıkları atölyelerde yaparak ve yaşayarak test etme fırsatına eriştiler.

Fuar etkinliğine katılan ve öğrencilerimize yardım eden STEM, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Robotik kulübü öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz. Bilimle Kalın...


14.06.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.