SANATIN KALBİ 3 MART'TA ATIYOR

"Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir."  diyen Ata'mızın izinde Müzik Bölümünün başlattığı öğle arası konser etkinliğinde okulumuz öğrencileri yeteneklerini sergilemeye devam ediyor. Okulumuzun giriş katında yapılan "Sanat Köşesi"nde öğlen arası enstrüman çalan öğrencilerin yapmış olduğu resitaller büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Amacımız, bu etkinlikle öğrencilerimizin, piyano, keman, gitar, flüt gibi enstrümanları birebir görmeleri, aynı zamanda da nasıl büyük bir ustalıkla icra edildikleri hakkında bilgi edinmelerini sağlamak ve müziğe yetenekli öğrencileri teşvik etmektir.

Yıl boyunca devam edecek etkinlik öğrencilerimize sanatın hayatın bir parçası olduğu gerçeğini deneyimlemeleri yönünde fırsat sunuyor.

Müzik Bölümüne teşekkür ediyoruz.

20.12.2019