REHBERİK SERVİSİMİZ OKULLARDA AKRAN ZORBALIĞI EĞİTİMİNDEYDİ

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi ve 3 Mart Eğitim Kurumları "Eğitim ve Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Rüçhan Uz, Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ve bünyesinde ki il, ilçe rehber öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen "Akran Zorbalığı ve Güvenli Okul" konulu konferansının konuşmacısıydı. Merinos AKKM salonunda gerçekleşen konferansa katılım çok yüksekti.

Prof. Dr. Sayın Rüçhan Uz, 2000 li yılların başında artmaya başlayan okullarda zorbalığın pandeminin yaşandığı 2020 yılından sonra büyük bir artış gösterdiğini, bu artışın sadece Türkiye'de değil dünyada da aynı ivmeyle yükseldiğini, bunların önlenmesinde ki çözüm yollarını örnekler vererek salonda ki rehber öğretmenlerine anlattı.

Ortaokul müdürümüzün ve rehber öğretmenlerimizin de katıldığı bu seminerde verdiği çok değerli bilgiler ve öneriler için Eğitim Bilim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Rüçhan Uz'a teşekkür ediyoruz.

15.12.2023