PRUSA SANAT AKADEMİSİ 3 MART'TA

Anadolu coğrafyasında yüzlerce yıldır insana dair her duyguyu dile getirmiş olan halk oyunlarını, yaşatmak ve gelecek kuşaklara doğru aktarmak idealiyle kurulan Prusa Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, Kulüp Başkanı Ahmet AYDEMİR ve Drama Eğitmeni Fatih KASAP, ''Türkiye Ben'im'' projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerimizle bir araya geldi. Keyifli sohbet eşliğinde gerçekleşen buluşmada öğrencilerimize, bilimin-sanattın farklı alanlarında ülkemize örnek ve önder olmuş; bıraktıkları eserleri, düşünceleriyle katkı sağlamış kişiler tanıtıldı. Böylece bir ülkenin en önemli kalkınma ve gelişme mekanizması olan bilim-sanatın değeri, bu değere destek olmuş kişilerin unutulmaması gerektiği önemle vurgulandı.

Etkinlik, bilime değer veren, sanatsal ifadesi güçlü ve sosyal davranış gelişimi yüksek öğrenci yetiştirme amacımıza katkı sağladı ve bunu yaparken kültürel değerlere sahip çıkılması yönünde bilgi sundu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

18.05.2018