ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ  SOKAK OYUNLARI ETKİNLİĞİYLE COŞTU!

ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ SOKAK OYUNLARI ETKİNLİĞİYLE COŞTU!

Okulumuzda her yıl Beden Eğitimi Bölümü tarafından  düzenlenen  İlköğretim Haftası Sokak Oyunları  Etkinliklerine  1.2.3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz katılmışlardır.

Sokak Oyunları  Etkinliğimizde; balık ağı, yakan top, birdirbir, tünel topu, kuş kafesi, yağ satarım bal satarım, çember geçirmece ve uçak gibi oyunlar; düzenlenen parkurlarda dönüşümlü şekilde oynanmıştır. Ayrıca etkinlikler sonunda  topluca tapılan dans  etkinliğimizde ilköğretim öğrencileriz yapılan dans hareketlerini taklit ederek zaman zaman istedikleri  gibi figürler göstererek bir parti havasında etkinliğimiz tamamlanmıştır.

Öğrencilerimiz;  bu  etkinlikte  eğlenerek, centilmence mücadele ederek, yardımlaşarak ve sınıflar arası sosyalleşerek  güzel zaman geçirmişler ve unutulmaya yüz tutmuş sokak  oyunlarımızı öğrenme fırsatı bulmuşlardır.

20.09.2019