ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA UZAKTAN EĞİTİM BAŞLADI

ÖZEL 3 MART EĞİTİM KURUMLARI'NDA UZAKTAN EĞİTİM BAŞLADI

ÇEK Özel 3 Mart Ortaokulu ve İlkokulu 17 Ağustosta nakil gelen öğrenciler için yabancı dil takviye kurslarına ve 24  Ağustos tarihinde ise tüm kademede ki öğrencilere uzatan eğitim vermeye başladı.

Öğrencilerinin en donanımlı şekilde eğitim ve öğretimlerini sürdürmeyi hedefleyen ve bu amaçla çalışmalarını gerçekleştiren kurum, öğrencileri ile uzaktan eğitime merhaba dedi. Okulumuzun tüm sınıflarında akıllı tahta üzerinden  Lisanslı Zoom programını kullanarak öğrencileri ile bağlantı gerçekleştiren öğretmenler "2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Seminer Dönemi"nde aldıkları eğitimlerle sürece ne kadar hazırlıklı olduklarını gösterdiler.

Tüm branşlardan haftalık çalışma programları ışığında ilkokulda günde altı saat, ortaokulda günde yedi saat canlı yayınla ders anlatılarak öğrencilerin süreci en verimli şekilde tamamlamaları hedeflendi.

Öğrencilerini kurum içerisinde ve bahçede oynarken görmeyi hedefleyen eğitimciler, ekran arkasından da olsa öğrencilerine kavuşmanın heyecanını yaşadılar. 


26.08.2020

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.