ONLİNE VELİ SEMİNERLERİ

Çocuklarımızla doğru ilişkiler kurup geliştirebilmek sağlıklı bir kişilik yapısının oluşumunda esastır. Özel 3 Mart Okulları Rehberlik Bölümü olarak öğrencilerimizin problem çözebilme yetisine sahip, duygusal zekası gelişmiş, özgüveni güçlü, olumlu kişilik yapısına sahip bireyler olarak yetişmeleri temel amacımızdır.

Bu yönde sürdürdüğümüz çalışmalarımızın veli ayağında ebeveyn ve çocuk arasında kurulan doğru iletişimin ve aile tutumlarının öneminden haraketle Rehber öğretmenlerimizden Zekiye Akman Sarıoğlu  ''Uzaktan Eğitim Sürecinde Aile İçi İletişim'' ,Yeşim Güler '' Aile Tutumlarının Kişilik Yapısı Üzerine Etkileri'', İmran Gündoğan ''Çocukla Doğru İletişim Kurma Yolları'', Bilgen Bezen '' Ergenlik Döneminde İletişim'' konularında Online Veli Seminerleri gerçekleştirdiler.

19.11.2020