OLİMPİYAT YÜZÜCÜMÜZ BERKAY ÖĞRETİR'İ AĞIRLADIK

OLİMPİYAT YÜZÜCÜMÜZ BERKAY ÖĞRETİR'İ AĞIRLADIK

30 Kasım Perşembe günü konferans salonumuzda Türkiye için çok değerli olan Olimpiyat sporcusu yüzücü Berkay Ömer Öğretir ve Antrenörü Eray Açıkgöz'ü ağırladık.

3, 4, 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizle keyifli ve karşılıklı soru cevap şeklinde geçen güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Olimpiyat sporcusu olma yolundaki çalışmalarını, mücadelesini öğrencilerimize aktaran Berkay Ömer Öğretir öğrencilerimize spor ve akademik başarının bir arada sürdürülebileceğinin güzel bir örneği oldu.

 Berkay Ömer Öğretir; Sporculuk kariyerine 2006 yılında yüzme branşını öğrenmek amacıyla başlamıştır. 2021 yılında ülkemizi Tokyo Olimpiyatlarında temsil eden sporcumuz, 2024 yılında da ülkemizi Paris'te düzenlenecek olan olimpiyatlarda temsil etmeye hak kazanmıştır.

Eray AÇIKGÖZ; 2003 yılı Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunudur. Farklı yüzme kulüplerinde altyapı çalışmalarına katılıp sporcular yetiştirmeye başlamıştır. En son Yüzme Milli Takımlar Teknik Direktörlük görevi üstlenerek görevine başarı ile devam etmektedir.

Öğrencilerin keyifle dinlediği etkinliğin sonunda değerli paylaşımlarından dolayı İlkokul Okul Müdürümüz Ebru Yılmaz, Berkay Ömer Öğretir ve Eray Açıkgöz'e değerli paylaşımlarından dolayı teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.

Ülkemizi Paris Olimpiyatlarında temsil edecek sporcumuza ve antrenörümüze  başarılar diliyoruz.


01.12.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.