OKULUMUZUN DOĞADA BİR GÜN ETKİNLİĞİ

OKULUMUZUN DOĞADA BİR GÜN ETKİNLİĞİ

"Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur." demiş Mustafa Kemal Atatürk ve eklemiş; "Yarının doğası bugünden yaratılır." Yarınları da çocuklarımızın oluşturduğu şüphesizdir ki, çocuklarımızı da sağlıklı yarınlar için eğitmenin en güzel yöntemlerinden biri oyundur. 

Tüm bunları birleştiren, doğayı tanımaları, doğa sevgisini hissetmeleri, yarının doğasını bugünden oluşturacağımızın farkına varabilmeleri ve bunları öğrenirken eğlenmeleri için öğrencilerimiz bugün eşsiz bir etkinliğe katıldılar.  "Doğada Bir Gün" gezisi ile öğrencilerimiz Nilüfer Misi Köyünde kurulmuş olan parkurlarda ve atölyelerde, liderler eşliğinde yaş guruplarına özel kurgulanmış interaktif etkinlikler yaptılar. Gün boyu doğayı keşfettiler, bol bol eğlendiler. Gurup etkinliklerinde takım olma bilincini, beraber hareket etmeyi ve yardımlaşmayı  oyunlarına aktarma fırsatı buldular.

Yarınlara mirasımız güzel çocuklar ve güzel bir doğa olsun diye bu imkanı bize sunan   "Doğada Bir Gün" projesi Bursa Koordinatörü Ufuk Kaçar öncülüğündeki tüm liderlere teşekkür ederiz.


28.04.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.