OKULUMUZDA İLK GÜN HEYECANI

"Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder."
Mustafa Kemal Atatürk'ün bu sözüyle öğrencilerimizle birlikte 2022-2023 eğitim-öğretim döneminin öğrenme yolcuğuna çıktık.

3 Mart Eğitim Kurumları öğrencileri, 12 Eylül 2022 tarihinde okula büyük bir sevinç, coşku ve heyecan ile başladılar.

Elanur Turan öğretmenimizin sunduğu İlköğretim Haftası kutlama programı, mini mini birlerimizin "Okuluma Başladım" şarkısını koro halinde söylemeleri ile başladı.

4. sınıf öğrencilerimizden Ada Çokşen ve Ayşe Deniz Salan'ın andımızı okumasının ardından, 4. Sınıf öğrencilerimizin "3 Martlı Olmak" konuşmaları ile devam etti.

Hazırlık sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz, 8. sınıf abla ve ağabeylerinin eşliğinde geleneksel köprümüzün altından geçerek sınıflarına coşkuyla uğurlandı.

Mutlulukları gözlerinden okunan miniklerimizin anne ve babaları da en az onlar kadar heyecanlıydılar.

ÇEK ailesi bu sıcak karşılama ile öğrencilerimizi kucakladı.  Bu geniş ailenin bir üyesi olmaktan ve onların da aramıza katılmasından büyük bir onur ve mutluluk duyuyor, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

13.09.2022