OKULUMUZA GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARIYLA MERHABA DEDİK!

Her yıl okulumuzun açılış haftasında Beden Eğitimi Bölümü olarak düzenlediğimiz Geleneksel Çocuk Oyunları Etkinliği, bu yıl da eğlenceli ve keyifli geçti.

1, 2. Sınıf öğrencilerimiz; Uçak, Müzikli Heykel, Yağ satarım Bal Satarım, Tünel Topu, Aç Kapıyı Bezirgan Başı, Kuş Kafesi,

3. Sınıf öğrencilerimiz; Birdirbir, Mendil Kapmaca, Balık Ağı, Kol Kola, Müzikli Heykel, Uçak,

4. Sınıf Öğrencilerimiz ise Yakan Top Turnuvası ile eğitim öğretim yılına enerji dolu başlangıç yaptılar. Ayrıca unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızı da hem öğrenmiş ve hatırlamış oldular.

4. sınıf öğrencilerimizin yaptıkları kıyasıya mücadelelerin sonucunda, 4C ve 4E şubeleri isimlerini finale yazdırdılar. Oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçen oyun sonrasında yüzü gülen taraf 4E şubesi oldu. Öğrencilerimiz turnuva sonunda birbirlerini tebrik ederek centilmence davranışlar sergilediler.

Bu güzel etkinlik dolu haftanın sonunda tüm ilkokul öğrencilerimizin katıldığı Dans Etkinliğiyle keyifli dakikalar geçirip yeni eğitim öğretim yılına ''Merhaba! '' demiş oldular.

20.09.2022