ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Okulumuz öğrencisi Ada Küfeciler Şubat ayında Fransa'da düzenlenen ve farklı ülkelerden 252 sporcunun katılım gösterdiği Fransa Leon Paul Eskrim Maratonu'nda U14 Kadın Flöre branşında Dünya 3.sü olarak Eskrimde büyük bir başarıya daha imza attı.

Okulumuz öğrencilerinden Cemre Yurtoğlu Türkiye Squash Şampiyonası Kadınlar u11 mücadelelerini başarı ile tamamlayarak Türkiye 3.sü olmuştur.   

2-4 Şubat 2024 tarihlerinde Balıkesir'de Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Balıkesir Kulüpler Arası Türkiye Yarışmasına katılan okulumuz öğrencilerinden İlber Erkul, Yaman Erkul ve Ali Ömer Zeybek Minik A Erkek kategorisinde takım olarak Türkiye Birincisi olmuşlar; bireysel derecelerde de İlber Erkul 3.'cü, Yaman Erkul 6.'cı olmuşlardır. Aynı yarışmada Minik B Kızlar Kategorisinde öğrencimiz Alis Güler takımı ile Türkiye 3.'cüsü olmuştur.

27-28 Ocak 2024 tarihlerinde Ankara'da Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Sportif Salsa 3. Etap Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Naz Yılmaz, Grup Show kategorisinde Türkiye 3.'cüsü olmuştur.

Geçtiğimiz yılın Türkiye şampiyonu öğrencimiz Ela Aslan Satranç Milli Takımına girmeye hak kazanmıştır.                           

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz...


14.02.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.