NİLAY BECEREN İLE ORFF EĞİTİMİ

Carl ORFF tarafından geliştirilen Orff Schulwerk Metodu çocuklara temel müzik eğitimi vermek için çocuğun alışık olduğu elemanları kullanarak tamamen doğal yolla öğrenmeyi teşvik eden bir metottur. Bu metodun en temel öğesi dans, müzik, konuşma, dil, vücut ve hareket birlikteliğidir. Orff-Schulwerk´in geliştirilmesi için yıllar içinde çeşitli ülkelerde birçok uzmanın yaptığı çalışmalarda bu fikirlerin ve modellerin yalnız erken eğitimde değil, gençlerin ve yetişkinlerin eğitim sürecinde de kullanılabileceği ortaya çıkmıştır.

27 Ağustos 2021 Cuma günü okulumuz ilkokul öğretmenleri değerli eğitmenimiz Nilay Beceren'den "Orff Schulwerk" semineri aldı.

Sevgili Nilay Beceren'e verim dolu geçirdiğimiz seminer için çok teşekkür ederiz.

03.09.2021