MİNİKLER ÇEKTİKLERİ KURA İLE SINIFLARINI VE ÖĞRETMENLERİNİ BELİRLEDİLER

2018- 2019 öğretim yılında 1. sınıfa başlayacak olan öğrencilerimizin velileri ile 08 Eylül 2018 Cumartesi günü toplantı yapıldı.

Okul Müdürü Ayla OKUMUŞ toplantıya, okulumuzu tercih ettikleri için velilerimize teşekkür ederek başladı ve duydukları güveni boşa çıkarmamak için ekip halinde tüm gücümüzle çalışacağımızı belirtti.

Okul Müdürü velilere kısaca kurum tanıtımını yaptıktan sonra, okulun işleyişi, okulun genel kuralları ile bilgi verdikten sonra, öğrencilerin kıyafet, kırtasiye, kitap, servis ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağı ve oryantasyon programı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Daha sonra toplantıya gelen minik öğrenciler önce hangi sınıfa düşeceklerini kura çekerek belirlediler. Daha sonra da sınıfları okutacak olan öğretmenlerinin kuralarını çektiler. Toplantı sonrası öğretmenlerle veliler sınıflarda tanıştılar, minik öğrenciler de öğretmenlerini tanımanın heyecanını yaşadılar. Toplantıda en çok dikkat çeken ise velilerin minik öğrencilerden daha heyecanlı olmalarıydı.

Miniklerimize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

17.09.2018