MİNİ KARİYER GÜNLERİ'nin ilk konuğu RENAULT İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ Tolga GÖRGÜLÜ

MİNİ KARİYER GÜNLERİ'nin ilk konuğu RENAULT İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ Tolga GÖRGÜLÜ

Renault Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Tolga GÖRGÜLÜ 13 Aralık Salı günü okulumuz konferans salonunda 8. Sınıf öğrencilerimizle buluştu.

Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat mezunu olan Tolga GÖRGÜLÜ, öğrenciliğinden itibaren kendisini bugünkü kariyerine taşıyan zaman dilimindeki bitmek tükenmek bilmeyen azmini, enerjisini, çalışma temposunu ve hedeflerini dile getirdi.

İlkokuldan sonra Galatasaray Lisesi sınavlarına nasıl hazırlandığını ve girdiğini, eğitim hayatı boyunca o okulda yaşamış olduklarını canlı ve halan yaşıyormuşçasına coşkuyla anlatan GÖRGÜLÜ öğrenciler tarafından soru yağmuruna tutuldu.

Öğrencilere;

  • Hedef koymaları gerektiğini,
  • Koydukları hedefe ulaşmaları için yorulmadan çalışmaları gerektiğini,
  • Sadece eğitimin tek başına yeterli olmadığını, her öğrencinin mutlaka farkındalık yaratacak spor, müzik, sosyal sorumluluk projesi veya sanat dallarından birisinde yer alması gerektiğini,
  • Sorgulayıcı ve araştırmacı bir kimliğe sahip olmaları gerektiğini,
  • Bilmemenin ayıp olmadığını ancak okuyup araştırmamanın büyük bir eksiklik olduğunu,

yaşanmış örneklerle taçlandırarak anlattı.

Konuşmasını 8.sınıf öğrencileri ile gerçekleştiren GÖRGÜLÜ, öğrencilerimize girecekleri TEOG sınavında başarılar diledi ve onlardan bilinçli, azimli, sistemli çalışmalarını, heyecan ve paniği hayatlarından çıkarmayı, adımlarını kararlı atmalarını istedi.

Anlatımlarını çok basit, yalın ve heyecanlı yaşanmış hikâyelerle süsleyen GÖRGÜLÜ konuşmasının başından sonuna kadar öğrencilerin ilgi odağı oldu. Mini Kariyer günlerinin ilk konuğu olan Sayın Tolga GÖRGÜLÜ, RENAULT ile ilgili sorduğu sorular karşısında da öğrencilerden çok güzel cevaplar aldı. Okul yöneticileri ile de kısa bir görüşme gerçekleştiren GÖRGÜLÜ, ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ, Kurumları  okulumuz hakkında bilgiler aldı. Ayrılırken yapmış olduğu kısa veda söyleminde, kurumu ve kurumun amaç ve hedeflerini tanımaktan memnun kaldığını dile getirdi.

     Sayın Tolga GÖRGÜLÜ'ye çok teşekkür ediyoruz.


16.12.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.