MEZUNİYET KUTLAMALARI

MEZUNİYET KUTLAMALARI

7. dönem mezuniyetini muhteşem bir törenle kutladık. 10 Haziran 2019 tarihinde yapılan törende açılış konuşmasını ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve Ortaokulunun Müdürü Ayla okumuş, ÇEK Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Ulviye Özer ve ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar yaptılar. 

Bayrak flama devir teslimde 8.sınıf öğrencilerimizden Billur Zeynep Çimenler ve Tuna Güney Yörükalp gururla taşıdıkları bayrak ve flamamızı 7. Sınıf öğrencilerimizden Ayşe Naz Topoğraf ve Deniz Ulaş Yüksel'e teslim ettiler.

Çek 3 Mart Azizoğlu Ortaokulunda okuyan 101 öğrencimizin mezuniyet töreninde 2017-2018 okul birincimiz Ege Sanlav, konuşmasını yaparak 2018-2019 okul birincimiz Duru Tamtürk'ü açıkladı.

Öğrencimize birincilik plaketi Çek Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar tarafından verildi. Öğrenciler okul marşımız eşliğinde büyük bir coşkuyla keplerini attılar.

11 Haziran 2019 günü Karya Park'ta yapılan mezuniyet balosunda ise öğrenciler mezun olmanın gururuyla doyasıya eğlendiler.  Hüznün ve eğlencenin bir arada yaşandığı mezuniyet balosunda öğretmenler ve idareciler öğrencileri yalnız bırakmadılar.

Gelecekte yeni başlangıçlara imza atacak öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.


18.06.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.