LEGOLAND VE SEA LIFE GEZİMİZ

3. Sınıflarımız ile sabahın erken saatlerinde heyecanla başlayan gezimiz oldukça eğitici ve keyifliydi.

Önce "Legoland" a giriş yaparak, çocuklar orada yaratıcılık dünyasını keşfederek, eğlence ve rengarenk LEGO'larla inşa edilmiş, küresel ve yerel simgelerin bulunduğu alanda oldukça eğlenceli vakit geçirdiler. Aynı zamanda çocuklarımız,Krallık Macerası Lazer Oyunu oynayarak, 4D Sinemada favori LEGO karakterlerinin canlanışını izlediler. Öğrenciler LEGO'lardan kendi motosikletlerini yaparak tasarım becerilerini geliştirdiler.

Legoland gezimizin ardından, heyecan verici deniz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan İstanbul Sea Life Akvaryum'u ziyaret ettik. Sea Life Akvaryum'da 83 m uzunluğunda okyanus tünel,270 derecelik panoramik görüntüye sahip okyanus odası,15.000'den fazla deniz canlısı bulunmaktadır. Gezimiz sırasında okyanus tünelinden geçerken öğrencilerin üzerinden geçen bir çok balık sayesinde öğrenciler keyif dolu anlar yaşadılar.Ayrıca dokunma havuzunda öğrencilerimiz, yengeçlere dokunarak sualtı dünyasının keyfini çıkardılar.

13.06.2016