KIRÇİÇEKLERİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ÇALIŞMALARINA   DEVAM EDİYOR

KIRÇİÇEKLERİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Çağdaş Eğitim Kooperatifi bünyesinde kurulan ve Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinden oluşan Kırçiçekleri Türk Sanat Müziği Korosu çalışmalarına devam ediyor.

Özel 3 Mart Eğitim Kurumu Müzik Öğretmeni Bahadır SEVİK ile çalışmalarına devam eden koro pazar akşamları öğrenci yurdunda çalışmalarını sürdürüyor.

İlk olarak yılbaşı öncesinde Divan Hotel'de gerçekleştirilen yeni yıl balosunda sahne alan öğrenciler izleyenlere seslendirdikleri şarkılarla büyük alkış topladı.

Kırçiçekleri Türk Sanat Müziği Korosu Nisan ayında yapılacak olan büyük konsere hazırlanıyor. Yeşilçam şarkılarından oluşan konser repertuarı ile   izleyicilere güzel anlar yaşatacak olan koronun ayrıca Yeşilçam'dan ünlü konukları da olacak.

16.02.2017