KIR ÇİÇEKLERİ İLE SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ ''SANATLA RENKLENDİRİYORUZ'' PROJEMİZİN SERGİ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

"Güneşin çiçekleri renklendirmesi gibi, sanat da hayata renk verir."

Leonardo da Vinci'nin bu sözünden yola çıkarak yaşadığımız çevrede var olan kurumsal yapıların iç mekânlarının sanat yapıtlarıyla renklendirilmesİ  hedefiyle iki yıldır yürüttüğümüz Kır Çiçekleri ile atölye çalışmalarının ürünlerini 17 mayıs 2017 çarşamba günü Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisinde sergileyerek, izleyenlerle paylaşmanın gururunu yaşadık.

Sergi açılışını Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle ERMAN yaptı,Kır Çiçekleri'nin başarılı çalışmalarını görmekten mutlu olduğunu belirtti.

Güler Osman Köseoğlu kız öğrenci yurdundan gönüllü öğrenciler ile yıl boyunca Sevcan MALKOÇOĞLU ile Seramik Atölyesi, Ebru Dağdelen Soysal ile Baskı Teknikleri Atölyesi ve Pınar Aytek Altunkaya ile Tual Çalışmaları Atölyesi nde kendi tasarımlarının farklı malzemelerde hayat bulmasına fırsat vererek çalışmalar yapmışlardır.

Çalışmaları izlerken Kır Çiçekleri'mizin   mutluluğu görülmeye değerdi.

Kır Çiçekleri'mizi Sanatla buluşturan öğretmenlerimiz Sevcan Malkoçoğlu'na,Ebru Dağdelen Soysal'a ve Pınar Aytek Altunkaya'ya teşekkür ediyoruz.

25.05.2017