KARDEŞLERİME KİTAP OKUYORUM, MUTLUYUM

Okuma yazmaya adım atan okulumuzun birinci sınıf öğrencileri mutluluklarını, anasınıfında öğrenim gören kardeşleriyle paylaştılar.

10-20 Mayıs tarihlerinde küçük arkadaşlarına kitap okuyan birinci sınıf öğrencilerimiz, okumayı ve yazı yazmayı öğrenmenin kendilerinde yarattığı sevinci de anlattılar.

Kitap okuyan öğrenciler içinde, okulumuzun anasınıfından mezun olan öğrencilerimizin heyecanları ise bir başkaydı. Tüm yıl boyunca anasınıfı bölümüne  gelerek arkadaşlarına kitap okuyacakları günü ayrı bir heyecanla bekleyen öğrencilerimiz, okuma etkinliğini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Etkinlik sonunda kitap okuyan öğrencilerimize, "Kardeşlerime kitap okuyorum, mutluyum." yazılı bir rozet hediye edildi.

26.05.2022