İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ ELT SEMİNERİ - 'SMART CHOICES IN THE AGE OF AI: BRIDGING TRADATION AND TECHNOLOGY'

İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ ELT SEMİNERİ - 'SMART CHOICES IN THE AGE OF AI: BRIDGING TRADATION AND TECHNOLOGY'

İzmir Özel Türk Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından 21.si düzenlenen ELT konferansının amacı sürekli yenilenen İngilizce öğretim yöntem ve teknikleri hakkındaki yeniliklerin paylaşılmasıdır. Her yıl farklı bir tema çerçevesinde gerçekleştirilen konferans bu yıl 'Smart Choices in the Age of AI: Bridging Tradation and Technology' başlığı ile Türkiye'nin birçok ilinden gelen eğitimciler tarafından ilgiyle izlendi.

İzmir Özel Türk Koleji ELT Konferansında, diğer bazı katıldığımız seminer ve konferanslarda olduğu gibi alanında uzman konuşmacılar katılımcıları İngilizce dil öğretimindeki farklı ve yeni teknikleri tüm yönleriyle hem teorik hem de atölye şeklindeki sunumlarıyla uygulamalı olarak, gün boyu süren, küresel dünyanın yenilikçi yöntem ve teknikleriyle buluşturdular.

Prof.Dr. CEM BALÇIKANLI'nın açılış konuşmasıyla başlayan seminer, öğretmenlerimizin yurtdışından gelen Dr.Tom Godfrey, David Spencer, Louise Pike gibi öğretmen eğitimcilerinin farklı başlıklar altındaki eşzamanlı oturumlarına katılımları ile devam etti.

Öğle yemeğinin ardından öğretmenlerimiz İzmir Türk kolejinin kampüsünde bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Latife hanımın nikah törenlerinin gerçekleştirildiği tarihi Uşakizade Köşkünü de gezme fırsatı buldular.

Etkinlikte yer alan yabancı yayınevleri de açtıkları stantlarla İngilizce eğitimine yönelik son materyalleri katılımcılarla paylaştılar..


04.03.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.