İYİ BİR KİTAP İYİ BİR ARKADAŞTIR

Tatlı dili ve güçlü hitabeti ile tanıdığımız Bursa doğumlu yazarımız Çiğdem GÜNDEŞ DEÜ Buca Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu.

Yağmur Saçlı Kız, Küçük İstiridye, Göl Çiçekleri, Minik Papatya ve Nehrin Ortasındaki Ağaç gibi birçok eserin sahibi olan yazarımız, söyleşisinde önce yaşamından ve eserlerinden bahsetti. .

Masal kelebeğini ilk keşfettiği bu özel şehirde bizlerle buluşmanın heyecanını yaşadığını paylaştı.

Çiğdem Gündeş'in  "Çizgiden Masala" konulu söyleşisi oldukça keyifli ve verimli geçti.

Yazara, kitap resimleri çizeri ressam Ayda Kantar Ataman da eşlik etti. Ayda Kantar Ataman, Çiğdem Gündeş`in anlattığı masallara aynı anda çizgileriyle hayat verdi. Öykü yazımı ve çizimi konusunda öğrencilerimize bilgiler veren konuklar, bol bol yazı yazmaları ve hayal kurmaları konusunda da minikleri teşvik etti.  Öğrencilerimiz söyleşiden, imzalı kitapları ile mutluluk içinde ayrıldılar.

Bizlere ayırdıkları zaman ile en iyi arkadaşlarımızın kitaplar olduğunu hissettiren Çiğdem GÜNDEŞ'e ve Ayla KANTAR ATAMAN' a teşekkür ediyoruz.

20.01.2016