İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN 'GELENEKSEL SOKAK OYUNLARI' ŞENLİĞİ

Okulumuzda her yıl Beden Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen İlköğretim Haftası Sokak Oyunları Etkinlikleri 1.2.3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin coşkulu katılımı ile gerçekleşti.

Sokak Oyunları etkinliğimizde; balık ağı, yakan top, birdirbir, tünel topu, kuş kafesi, yağ satarım bal satarım, çember geçirmece, müzikli heykel, aç kapıyı bezirgan, mendil kapmaca ve uçak gibi oyunlar; düzenlenen parkurlarda dönüşümlü şekilde oynandı. Etkinlikler sonunda yapılan dans etkinliğimizde ise ilkokul öğrencileri yapılan dans hareketlerini taklit ederek, zaman zaman istedikleri gibi figürler sergileyerek bir parti havasında eğlendiler.

Öğrencilerimiz; eğlenerek, centilmence mücadele ederek, yardımlaşarak ve sınıflar arası sosyalleşerek keyifli bir zaman geçirirken unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarımızı da öğrenme fırsatı buldular.

18.09.2021