HAZIRLIK VE 1.SINIFLARIMIZIN KUTLAMALARI

HAZIRLIK VE 1.SINIFLARIMIZIN KUTLAMALARI

Uzun bir aradan sonra hazırlık ve 1. sınıf öğrencilerimiz ile buluşmanın sevincini yaşarken onlara anılarında kalıcı bir hatıra bırakmak istedik.

1.sınıflarımız içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte okuma yazmayı öğrenirken gösterdikleri çabayı sınıflarımızda ''YAŞASIN! ARTIK OKUYORUM.'' ETKİNLİĞİ ile pandemi tedbirlerine uygun bir kutladılar.

Öğretmenleri ile birlikte müzik ve danslar eşliğinde eğlendiler, heyecanla kendileri için özel olarak tasarlanan madalyalarını aldılar ve  güne özel hazırlanan pastalarını kestiler.

Hazırlık öğrencilerimiz ise heyecanla bekledikleri 100. GÜN PARTİSİ'ni pandemi tedbirleri kapsamında çeşitli etkinliklerle gerçekleştirdiler.

Bu güne kadar okulda geçirdikleri günleri sayarak ve işaretleyerek 100 günde, 100 yaratıcı şekil oluşturdular, 100 sayısı ile ilintili birçok matematik ve sanat etkinliği yaptılar.

Partide planlanan çeşitli oyunlar ve danslarla eğlenen öğrencilerimiz, 100. Gün partisine özel pastalarını keserken de büyük heyecan yaşadılar.

Etkinliklerinin sonunda  hazırlık ve 1.sınıf öğrencilerimiz konferans salonunda ÇEKSanat tiyatro oyuncularının 'Oyuncaklar Dünyası' isimli tiyatro oyununun keyifle izlediler.

Sonrasında yapılan illüzyon gösterisi ile oldukça heyecanlanıp eğlenceli anlar yaşadılar.

Sağlıklı günlerde daha pek çok keyifli etkinliklerde buluşmak dileğiyle...


11.03.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.