GÜN İLE GECE'NİN HİKAYESİ: AY TUTULMASI

"Ay Tutulması" kitabının yazarları Serkan Aka ve Ayşe Pınar Köprücü, 3. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

Öğrencilerimiz resim, müzik ve edebiyatın buluştuğu bu etkinlikte, Gün ile Gece'nin hikayesini büyük bir keyifle dinlediler.

Etkinlikte yazar ve çizer Serkan Aka buzukisi ile Gün ile Gece'nin hikayesi ile eşlik ederken, Ayşe Pınar Köprücü kitaptan bölümler okudu.

Öğrencilerimiz söyleşinin ardından küçük yıldızlara gökyüzünde görmek istedikleri şeyleri yazdılar ve yıldızları Serkan Aka'nın çizdiği resme yapıştırarak resmi düşleriyle tamamladılar.

"Bir kimse iyi bir kitap yazarsa, iyi sözler söylerse, evini ormanlar içinde bile kursa, insanlar onu arar bulurlar."  der Emerson.

Ayşe Pınar Köprücü ve Serkan Aka ormanın derinliklerine bile yerleşseler, 3 Mart ailesi olarak onları bulacağız.

Harika söyleşileri ve etkinlikleri için kıymetli yazarlarımıza teşekkür ediyoruz.

08.06.2017