GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRETMENLERİMİZ ÇEK'E BAĞLI KURUMLARI ZİYARET ETTİLER

2021-2022  Eğitim-öğretim yılı ağustos ayı seminer çalışmaları kapsamında ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumlarında göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz ortaokul müdür yardımcımız Burcu YEŞERDİR eşliğinde Çağdaş Eğitim Kooperatifi bünyesindeki kurumları ziyaret ettiler.

Sırasıyla ÇEK Özel Görükle Yükseköğrenim Karma Öğrenci Yurdu, ÇEK Özel Beşevler Anaokulu ve ÇEK Güler- Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci yurdunu gezen öğretmenlerimiz, kurumlarımızda onları karşılayan kurum idarecilerinden ,kurumların tarihçeleri ve işleyişleri hakkında bilgiler aldılar. Bu gezi neticesinde öğretmenlerimiz Çağdaş Eğitim Kooperatifini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Bu ziyaretler ÇEK'in tüm kurumlarının ve çalışanlarının sıkı bağlarla birbirine bağlanmasına vesile olmaktadır. Kurumumuzda göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz günden güne büyüyen ÇEK ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

26.08.2021