GLOBED THE CHARACTER DESIGN CHALLENGE

Yabandi dili eğlenerek öğrenme ilkesinden yola çıkarak çevrim içi kaynaklarımızla öğrencilerin kendi öğrenim süreçlerini yönetmelerine ve bu süreçte motivasyonlarının artmasına katkıda bulunuyoruz.

İlkokul 2.3.4.sınıf Ortaokul 5.6.ve7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla düzenlediğimiz "Globed Raz Plus" çevrimiçi kitap okuma platformumuzda, öğrencilerimiz okudukları her kitap için kazandıkları puanlarla robot avatarlarını tasarladılar. Bir hafta boyunca kendi seçimleri ile yapılan oylama sonucuna göre ilkokul kademesinde 4/B sınıfından Barış Ekin Şahin 1., 4/E sınıfından Mert Şanlı 2., 2/B sınıfından Berk Yurtoğulları ise 3. olmuştur. Ortaokul kademesinde ise 6/E sınıfından Mert İncedayı 1. 7/D sınıfından Ali Kağan Akipek 2. ve 5/B sınıfından Ece Nur Yiğit 3.lük derecesini almaya hak kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kitap sevginiz daim olsun!

19.01.2022