"GeleCEK Seninle Şekillenecek!"

Tüm dünyada değişen iklim koşulları yanlış ve eksik çevre politikaları, yangınlar ve rant savaşları sebebiyle orman alanları gitgide azalmakta ve geleceğimiz büyük felaket senaryolarıyla karşı karşıya kalmaktadır.

Tüm bu nedenlerden dolayı 3 yıl önce hayata geçirdiğimiz ''geleCEK''projemiz, 3 Martlı öğrencilerimizin ilkokuldan ortaokula, ortaokuldan liseye gitmeden önce toplamda 30 fidan dikerek doğaya katkıda bulunmasını hedefliyor. Okulumuza kayıt yaptıran her veli, öğrencisinin bir üst kademeye geçebilmesi için 10 fidan dikmesini ve bunu belgelemesini kabul ediyor.

Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz geleCEK projemize bu yıl   kaldığımız yerden devam edildi.

İlk yıl Orhaneli ilçemizde orman yangını sebebiyle ağaçsız kalan bir alanı 3000 fidan dikerek ağaçlandırmış ve ilk hatıra ormanımızı hayata geçirmiştik.

Bu yıl ise Mudanya ilçesi Göynüklü bölgesine, geçen yıl ki öğrencilerimizle birlikte  3000 fidan yerine 6000 fidan dikilerek projemizi gerçekleştirdik.

Hedefimiz Bursa'mızın her köşesinde, "Özel 3 Mart Eğitim Kurumları Mezunları Hatıra Ormanı" tabelasını görmektir.

08.04.2022