FRANKOFONİ KUTLAMASI

Francophonie (Fransız Dili Bayramı) dünya çapında 56 ülkede, anadili veya ikinci resmi dili Fransızca olan ve Fransız dilini öğrenmekte olan her yaştaki kişi ve öğrenci grupları tarafından çeşitli etkinliklerle her yıl 20 Mart'ın içinde bulunduğu hafta boyunca kutlanmaktadır.

Bizler de ÇEK Ailesi olarak, her yıl kutladığımız Frankofoni Haftası etkinliklerimizi bu yıl 7.sınıf öğrencilerimizle, Bursa Türk-Fransız Alliance Française Kültür Derneği'nde kutladık.

Eğlenerek öğrenmeye teşvik etmek amacıyla dernek öğretmenleri tarafından hazırlanan atölye çalışmalarında öğrencilerimiz takım arkadaşlarıyla birlikte Fransız kültürünü daha yakından tanıma fırsatı bulmuşlardır.

Öğrencilerimizden Gizem Öztürk ve takımı tüm istasyon çalışmalarını başarıyla tamamlayarak ödül almaya hak kazanmıştır.

05.04.2019