FOREIGN LANGUAGES NIGHT 2017

FOREIGN LANGUAGES NIGHT 2017

Okulumuz Yabancı Diller bölümü olarak her sene düzenlenen Yabancı Diller Gecesi'ni okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik.

İngilizce Drama Kulübü öğrencilerimiz öğretmenlerimiz Vildan Lokumcu Coşkun ve Ceyda Zehra Acar 'nun hazırladığı "The Good, The Bad and The Ugly Sisters" adlı İngilizce komedi ile başlayan gecemiz 7. sınıf öğrencimiz Başak Gülden 'in Almanca okuduğu Ille Michler 'in Ich wünsche dir Zeit adlı şiiri ile devam etti.

6. Sınıf Almanca - İngilizce - Fransızca öğrencilerimizin hazırladığı videolara seslendirme - diğer bir değişle - dublaj performanslar seyircilerin çok eğlendiği ve ilgi gösterdiği bir gösteri oldu.

Programımıza 7. sınıf öğrencimiz Elif Zekiye Şahin'in İngilizce okuduğu Edgar Ellan Poe' ya ait  -  Annabel Lee ile oldukça renk kattı.

Okulumuzun geleneksel yarışması haline gelen "Quiz Show", 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İngilizce, Almanca ve Fransızca sorularla, hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin hoş vakit geçirmelerine, yeni bilgiler öğrenmelerine katkı sağladı.

Bir sonraki performansımız ise 7. sınıf öğrencimiz Gamze Dede 'nin Fransızca okuduğu Guillaume Apollinaire'nin Le Pont Mirabeau adlı şiirdi.

Geceyi Müzik Öğretmenimiz Bahadır Sevik eşliğinde, 5. Sınıf öğrencilerimizin canlı seslendirdiği İngilizce, Almanca ve Fransızca şarkılarla tamamladık. Lara Çakıcı ve Alya Yeşilbağın Lina Maly'nin Schön genug solo performansları ise takdire değerdi.

Velilerimizin ve öğrencilerimizin hoş ve keyifli zaman geçirdiği bu gecede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayrıca katılımlarıyla bize destek sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.


08.06.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.