FİRST LEGO LEAGUE EXPLORE 'DAN İKİ ÖDÜL

FİRST LEGO LEAGUE EXPLORE 'DAN İKİ ÖDÜL

Özel 3 Mart İlkokul sosyal etkinlik kulübünden oluşturulan robotik takımları First Lego League Explore yarışmasında iki büyük ödülün sahibi oldu.

Bilim kahramanları derneği tarafından düzenlenen First Lego League Explore yarışmasında SuperPowered temasıyla ROBOÇEK ve LEGOÇEK olarak İki takım ile katıldık. Yarışmada 'ROBOÇEK' takımı 'YENİLİKÇİ KAŞİFLER' ödülünü kazanırken, 'LEGOÇEK' takımı ise 'HAYALLERİMİZ VE FİKİRLERİMİZ POSTERDE' ödülüne layık görüldü.

Bilişim Teknolojileri zümresi yönetiminde büyük emek harcayarak çalışmalarını hazırlayan öğrencilerimizi başarılarından dolayı gönülden kutluyoruz. ROBOÇEK takımı Kayra Kocabıçak, Eylül Gürkan, Eren Tipi, Alper Uzağ, Alya Karaduman, Uzay Koylan'dan oluşurken, LEGOÇEK takımı ise Can Karel Aydın, Bekir Deniz Zeybek, Defne Sinir, Defne Su Yılmaz, Mehmet Kerem Yılmam ve Uraz Ramazan'dan oluşuyor.

Bilişim Öğretmenlerimiz Sema Işık, Çağlar Tuncer ve Muzaffer Yılmaz'a ,tişört tasarımlarında destek olan görsel sanatlar öğretmenimiz Aysun Eyidoğan ve drama öğretmenimiz Esra Uğurlu, Proje sunumlarında destek olan Fen Bilgisi Öğretmenimiz Hasan Semerci öğretmenimize  çok teşekkür ediyoruz.


12.04.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.