"FARKLILIKLAR HAYATIMIZI RENKLENDİRİR"  ADLI PROJEMİZİN İLK ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

"FARKLILIKLAR HAYATIMIZI RENKLENDİRİR" ADLI PROJEMİZİN İLK ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Özel Nilvak Çekirge Rotary Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi ile ortak yürüttüğümüz  "Farklılıklar Hayatımızı Renklendirir " adlı projemizin ilk etkinliğini 30.12.2015 Çarşamba günü gerçekleştirdik.

Okulumuz 3. Sınıf öğrencilerinden etkinlik grubumuz öğretmenleri ile birlikte engelli arkadaşlarımızı ziyaret ettiler. Bizi ilk karşılayan rehabilitasyon merkezi müdiresi Berrin OKCAN oldu.  Öğrencilerimiz ilk önce engelli bireylerin eğitim alanlarını ve nasıl çalışmalar yaptıklarını gözlemlediler. Engelli bireyler ile birlikte galoş yaptılar. El becerilerini geliştirici çalışmalarda engelli bireylere yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadılar.  Bu çalışmalarda rehabilitasyon merkezi grup öğretmenleri, psikologları ve beden eğitimi öğretmeni öğrencilerimizin yanında olup bizlere destek verdi. Yapılan çalışmalar öğrencilerimize hediye edildi.

Etkinlikler sonucunda yardımlaşma ile bu dünyada hep birlikte yaşanılabilirin mesajını verdiler.  Çocuklarımız bu anlamlı etkinliğe çeşitli eğlence ve oyunlar ile son verdiler.

Proje kapsamında diğer bazı etkinliklerimize sene içerisinde devam edilecektir.

Bize kapılarını açan Nilvak Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.


04.01.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.