ELI-IBER "YABANCI DİLDE ÖĞRENMEYİ ÖĞRENME" KONFERANSI

"ELI & İber Eğitim Bölümü'' nün İstanbul  Wyndham Hotel'de  ev sahipliği yaptığı ve  bu yıl ELE (İspanyolca) ve ILS (İtalyanca)'nin de dahil olduğu ELT (İngilizce), DAF(Almanca) ve FLE (Fransızca) konferansının  ikincisi  yapılmıştır.

Bu konferansta, öğrencilerin öğrenen özerkliği ve 21. Yüzyıl becerilerine özel odaklanılarak, nasıl öğreneceklerini, öğrenmelerini sağlamak için farklı yöntemlerin nasıl geliştirileceği esas alınmıştır.

Okulumuz Fransızca Bölümü öğretmenlerinden Ayşe Terkin, Nazife Bilbey, Hacer Sağer ve Almanca Bölümü öğretmenlerinden Sevim Aslan konferansa katılmış ve  "Öğrenmeyi Öğrenme" adı altında konuk konuşmacılarla etkileşimli bir ortamda, uygulanması gereken yöntemleri tartışmış ve deneyimlerini paylaşmışlardır.

21.02.2019