EKO OKULLAR MART AYI TOPLANTISINA OKULUMUZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Her ay bir plan dahilinde gerçekleştirilen EKO okullar toplantısı 05 Mart günü lise toplantı salonunda yapıldı.21 okuldan 40 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, okulumuzda uygulanacak olan perma kültür felsefesinden bahsedildi. Gerçekleştirilecek olan eğitim hakkında bilgi verildi. EKO okulun simgesi olan, Yeşil bayrak başvurusu hakkında bilgi alınarak, neler yapılacağı hakkında konuşuldu. 24 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan "Çevre Günü" etkinliği planlanması yapıldı. Nisan ayı toplantısında her okulun bir sokak oyunu belirleyip, planlanması ve "Ağaç Dikim" projesi" görüşüldü.

EKO okullar Bursa koordinatörü Ali Çelebi, grup adına memnuniyetlerini dile getirerek okulumuzdan ayrıldılar.

08.03.2019