EĞİTİMDE AYKIRI (!) DÜŞÜNCELER

EĞİTİMDE AYKIRI (!) DÜŞÜNCELER

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, Eğitim Kurumlarında  günümüz eğitim yaklaşımlarının, uygulanacak metot ve öğretim tekniklerinin uygulanması adına  sene başı ve sene sonu seminer dönemlerinde ve  yıl içi uygulanacak eğitim programları ile desteğini sürdürmüştür. Bu bağlamda Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Buğra KÜÇÜKKAYALAR  "Eğitimde Aykırı (!) Düşünceler ve Finlandiya eğitim Sistemi" adlı bir sunum gerçekleştirdi.

7 Eylül Cuma günü okul konferans salonunda İlkokul-Ortaokul  ve Lise öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sunumda eğitimden çarpıcı kareler üzerine görüş alış verişinde bulunuldu. Finlandiya eğitim modeli kurum öğretmenleri tarafından tartışılarak kurumumuzda nasıl uygulanabileceği hakkında görüşler iletildi. İnteraktif olarak gerçekleştirilen sunum eğitimde farklı ve ilginç yaklaşımların neler olabileceği konusunda beyin fırtınası yapılmasını sağladı.

"Anaokulundan Üniversiteye" hedefiyle yola çıkan Çağdaş Eğitim Kooperatifinin kurumlarında ülke sisteminden farklı bazı uygulamaların etkinliklerle, projelerle hayata geçirildiği vurgulandı.

Kurum öğretmenleri tarafından ilgiyle izlenen sunum ilginç öneri ve belirlemelerle sona erdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Buğra KÜÇÜKKAYALAR'a teşekkür ediyoruz.


12.09.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.