DÜNYA Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

DÜNYA Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ

"Dünya Pi Günü" okulumuz matematik zümresi tarafından birçok etkinlikle kutlandı.

Teneffüs saatlerinde 6. Sınıf öğrencilerimiz ortaokul bölümümüzdeki arkadaşlarına 'Doğum Gününüz Pi'de Gizli' etkinliğini gerçekleştirdiler ve arkadaşlarına yazılı sertifikalarını verdiler.

Etkinlik olarak öğrencilerimiz pazartesi ve salı günleri getirdikleri tişörtleri boyayarak pi gününe kendi hazırladıkları tişörtlerle katıldılar.

Öğleden sonra, konferans salonunda ortaokul öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte ilk olarak Matematik Zümresi tarafından hazırlanan   Pi sayısı ile ilgili bilgi veren ''Pi ve Sanat'' sunum yapıldı. Etkinlik "Pi Hafıza "yarışmasıyla devam etti. Yarışma sonunda Pi sayısının 304 basamağını söyleyerek 5-A sınıfından Efe YAVAŞÇI birinci olurken, 5-A sınıfından Mert Çınar AR 190 basamağı söyleyerek ikinci, 8-A sınıfından Hüseyin Berat SAVAŞ 179 basamak söyleyerek   üçüncü oldu.

Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize katılımlarından ve matematik sever olmalarından dolayı katılım belgesi verildi. İlk üç dereceye giren öğrencilere madalya verildi.

Gün boyunca gerçekleşen tüm etkinliklerimizin hazırlanmasından sunumuna kadar olan her görevi 6. sınıf öğrencilerimiz başarı ile yerine getirdi. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.


19.03.2018

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.