DİNLE BAK ATALARIN NE DİYOR? ''ATALARIMIZ NE DEMİŞ?''

Deyimlerimizi ve atasözlerimizi öğrencilerimize sevdirmek aynı zamanda da deyimlerin atasözlerinin anlamlarını öğrencilerimize öğreterek kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Türkçe zümresince hazırlanıp sunulan "Atalarımız Ne Demiş?" yarışması bu yıl da gerçekleştirildi.

Yarışmanın elemeleri idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla konferans salonumuzda yapıldı. Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan yarışmalar sonunda 6E ve 5A sınıfları finale yükseldi.

17 Ocak Çarşamba günü yapılan final yarışması da son derece eğlenceli ve heyecanlıydı. Seyirciler yarışmayı hem ilgiyle izlediler hem de kendileriyle yarıştılar. Baştan sona çekişme ile geçen yarışmanın bu yılki kazananı 6-E sınıfı oldu.

Etkinlik, katılım ve başarı sertifikalarının verilmesi ve toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

20.01.2018