DEV ADAMLAR NAMAĞLUP ŞAMPİYON!

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 2. Küme Basketbol Küçük erkek  müsabakalarına katılan basketbol takımımızın maçları bitti.

11 okul basketbol takımının katıldığı Nilüfer ilçesi fikstüründe A grubunda mücadele eden takımımız, oynadığı maçların ardından final karşılaşmalarını da yenilgisiz bitirip Nilüfer İlçe Şampiyonu oldu.

Bursa İl Şampiyonluğuna yükselen dev adamlarımız diger ilçelerden gelen 16 takımla beraber oluşturulan fikstürde; Vani Mehmet O.O 30-65, Özel Uğur O.O 37-70, Özel Bilfen O.O 20-0 ve final müsabakasında da Orhangazi O.O 'nu 86-47 lik skorla galip gelerek NAMAĞLUP şampiyonluğunu ilan etti.

Oynanan maçlar boyunca bizden desteklerini esirgemeyen velilerimize, maçlara taraftar olarak izlemeye gelen öğrencilerimize teşekkür eder, Küçükerkek basketbol takımımızı bu güzel başarısından dolayı kutlarız.

15.05.2019