DESTINATION IMAGINATION ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

DESTINATION IMAGINATION ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Destination Imagination-Hayallerin Ulaştığı Nokta- 1982 yılında kar amacı gütmeden kurulan ve o günden bugüne milyonlarca katılımcının dâhil olduğu bir etkinliktir. Gönüllülük esasına dayanan bu etkinlik, katılımcıların sınırları belirlenmiş bilim, teknoloji, mühendislik, matematik ve sanat alanlarında mücadele yeteneklerini geliştirmek, yaptıkları işten zevk almalarını sağlamak, risk almaları konusunda cesaretlendirmek, odaklanmak gibi başlıklar içerir.

Katılımcılara, diğer insanlara ve fikirlere karşı sabrı, esnekliği, ahlaki davranışları, saygıyı ve birlikte sorun çözmeyi öğretir. Takım mücadelesi ve anlık mücadele adları altında iki farklı grup olarak sınıflandırılan DI, katılımcıların her anından zevk aldıkları ve eğlenerek mücadele ettikleri uluslararası bir etkinliktir.

Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları olarak bu yıl biz de DI turnuvalarına katılacak olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Her sene takım sorumluları için yapılan ve bu sene İzmir Gelişim Koleji'nde gerçekleştirilen D.I. takım sorumluları eğitim programına İngilizce Öğretmenlerimiz Armağan ŞENEL, Bircan CİN BOYRAZ ve Emir TUTAL katıldılar.

Mart ayında Kuşadası'nda düzenlenecek olan DI Türkiye Takımlar Turnuvası'na (DAT) katılmak için takım sorumlularımız önderliğinde tüm hazırlıklarımız, DI kulübünde devam etmektedir.


10.11.2016
PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.