DELF A1 SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI

DELF Fransız Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen resmi bir dil diplomasıdır. Bu diploma tek elden hazırlanmış mesleki, akademik ve eğitim alanlarında uluslararası geçerliliğe sahiptir.

Okulumuzda Fransızca dersinde Avrupa Dil Birliği kriterlerine göre hazırlanmış ders programlar takip edilmekte ve öğrencilerimiz Avrupa Dil Birliği kriterlerine göre uygulanan DELF sınavlarına hazırlamaktır. Bu yıl bu sınava katılan öğrencilerimiz de A1 düzeyinde başarılı olmuşlardır.

4. Sınıftan haftada 3 saat olarak başlayan ikinci dil eğitimimiz için A1 seviyesi oldukça önemli bir seviyedir. Bu çabaların sonucunda elde edilen belgeler, birer sertifika değil ömür boyu geçerliliği olan birer diplomadır. Dünyada Fransızca konuşulan tüm ülkelerde geçerliliği vardır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

02.12.2016