ÇOK SESLİ ÇOCUK KOROMUZ ATA'MIZIN HUZURUNDAYDI

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart İlkokulu Çok Sesli Çocuk Korosu 7 Haziran Perşembe günü Ankara' da 23. Türkiye Korolar Şenliği'ne katılarak şarkılarını seslendirdiler. Anıtkabir'i de ziyaret eden öğrencilerimiz çelenk sunma töreninin ardından Eğitim Koordinatörümüz Meral ÖMÜR Anıtkabir Özel Defterinde duygularını şöyle dile getirdi:

" Sevgili ATA'M,

Bursa Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart İlkokulu Çok Sesli Çocuk Korosu öğrencileri ve öğretmenleri; her birimiz tükenmeyen MUSTAFA KEMALLER olarak ellerinizden öpmeye geldik.

Bizim yol göstericimiz daima senin ilke ve devrimlerin olacaktır. İlke ve devrimlerinin ışığında inançla yürürken, bizlere emanet edilen vatanımızı, bayrağımızı ve cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyup savunacağımızı manevi huzurunda tüm dünyaya haykırıyoruz.

Yerinde rahat uyu. Bizler nöbetteyiz..."

28.06.2018