"ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN BÜYÜK SERVETİDİR. "

"ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN BÜYÜK SERVETİDİR. "

Çocuklarımızın özgüvenini geliştirmek, onları araştırmaya yönlendirerek topluluk önünde konuşma ve sunum becerilerini artırmak amacıyla "ANLATACAKLARIM VAR!" etkinliğini okulumuz 3. Sınıf öğrencileri ile gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz sunumlarını; 3. Sınıfta öğrendiği bilgiler doğrultusunda, ilgi alanlarına göre Poster/Afiş Sunum/Üç Boyutlu Maket/Kitapçık Hazırlama/Deney Hazırlayıp Sunma biçiminde hazırlayıp sınıflarındaki tüm velilere sundular.

Öğrencilerimiz etkinlikle ilgili; öncesinde çok emek harcayıp hazırlandıklarını, araştırmalar yaparken yeni şeyler öğrendiklerini ve çok eğlendiklerini belirttiler. Sunum sırasında ise anlatırken heyecanlandıklarını, anlattıkça rahatladıklarını, birbirlerini izlemenin ve dinlemenin de çok keyifli olduğunu, birbirlerinin sunumlarından yepyeni şeyler öğrendiklerini söylediler.

Velilerimiz; bu etkinlik ile çocuklarımızdaki özgüveni ve sunum becerisini daha iyi gözlemleyebildiklerini dile getirdiler. Buna benzer etkinliklerin araştırma yapma ve sunum becerilerini geliştirmede çok etkili olduğunu fark ettiklerini belirttiler ve daha sık tekrarlanmasını talep ettiler.

Büyük bir heyecan, coşku ve başarma duygusu içinde geçen etkinlikte, öğrencilerimizle onları izleyen velilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. 


02.06.2016

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.