CİHAN ALP COŞKUN'DAN "DOĞA VE İNSAN" ÖYKÜSÜ

CİHAN ALP COŞKUN'DAN "DOĞA VE İNSAN" ÖYKÜSÜ

Yaratıcı Çocuklar Derneğinin Doğan Egmont Yayıncılık İşbirliği ile bu yıl on ikincisini düzenlediği 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı "Doğa ve İnsan" konulu öykü yarışması sonuçları açıklandı.

Ülkemizin farklı şehirlerindeki çeşitli okullardan yoğun ilgi gören yarışmada öğrencimiz Cihan Alp Coşkun'un  "Onun Derdi Başa" isimli öyküsü kendi kategorisinde birinci olmaya hak kazandı.

Öğrencilerin hayal güçlerinin ve kendilerini yazı ile ifade etme yeteneklerinin gelişmesini sağlayarak geleceğin yazarlarının yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan proje, "Doğa insansız varlığını sürdürebiliyor... Peki ya insan?" sorusuna da cevap aradı.

Proje, çevre koşullarının son zamanlarda hızla bozulması, dünyanın geleceği için çok ciddi sorun teşkil etmesi,  doğanın tahrip olması, doğal kaynakların tükenmesi, çevre kirliliği, küresel ısınma, buzulların erimesi gibi çevre sorunları üzerinde dikkat çekmeyi ve farkındalık oluşturmayı hedeflemiştir.

Yazdığı öyküyle birinciliği hak eden öğrencimiz Cihan Alp Coşkun'u tebrik ediyor, güzel öyküsünü sizlerin de beğenisine sunuyoruz:

Onun Derdi Başka.pdf


22.10.2020
PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.