ÇEK SATRANÇ TURNUVASI

ÇEK SATRANÇ TURNUVASI

Çağdaş Eğitim Kooperatifi ile Satranç Federasyonu Bursa İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği satranç turnuvası, 11 - 12 Eylül 2021 tarihleri arasında ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumları yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Okulumuza ait üç ayrı salonda 7-8, 9-10 ve 11-12 yaş kategorilerinde, düzenlenen turnuvaya, Ankara, Bursa, Eskişehir, Konya, Kütahya ve İnegöl'den 130 kadar öğrenci kayıt yaptırdı. Salgın koşulları nedeniyle sporcu sayısı 87'ye indirildi.

Ortaokul müdürümüz Ayla Okumuş, turnuvanın açılışı ile ilgili veli ve öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, katılımcılara "hoş geldiniz" diyerek organizasyona ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Turnuva boyunca katılımcı öğrencilerden ve onları bekleyen velilerden "maske, mesafe ve hijyen" kurallarına özen göstermelerini rica etti.

Turnuva süresince (iki gün) sporcuların aileleri geniş okul bahçesinde misafir edilerek onlara ikramda bulunuldu.

Üç kategoride mücadele edilen turnuvada, ilk üçe giren sporculara kupa, ilk beşe girenlere de madalya verildi. Kategorilerinde başarılı olan sporcuların isimleri ise şöyle:

 

7-8 Yaş Kategorisi:

1. Kerem Arhan Akyüz,

2. Alper Uzağ,

3. Eymen Güler,

4. Rüzgâr Odabaşı,

5. Ertuğrul Demirbağ,

6.Nisa Nur Yener (8 yaş altı en iyi kız)

 

9-10 Yaş Kategorisi:

1.Cem Altuntaş,

2.Nil Sevinç,

3.Aras Önkür,

4. Oktay Egehan,

5. Uygar Altan Toptal,

6. Nil Sevinç (10 yaş en iyi kız)

 

11-12 Yaş Kategorisi:

1. Batın Okur,

2. Muhsin Berat Erdem,

3. Emin Güray Çay,

4. Bulut Birşen,

5. Tuğra Emir Toptal,

6.Ece Keskin (12 yaş altı en iyi kız)

Turnuva sonunda konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Satranç Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Mehmet Durak, turnuvayı düzenleyen Çağdaş Eğitim Kooperatifine, başarılı bir organizasyona imza atan 3 Mart Eğitim Kurumlarına teşekkür etti, satranç konusunda çocuklarını yüreklendiren anne babaları da kutladı.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, yaptığı kapanış konuşmasında turnuvada başarılı olan sporcuları ve onlara teşvik eden anne babalarını da kutladı.

Sporculara kupaları, madalyaları ve ÇEK tarafından hazırlanan katılım belgeleri, İl Temsilcisi Mehmet Durak, ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, İlkokul Müdürü Ebru Yılmaz, Ortaokul Müdürü Ayla Okumuş tarafından verildi.

 

                     "Satranç tahtası insan zihninin jimnastik salonudur."

                                                                                David Bronstein


16.09.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.